Libelium is offering new technical support channels, to contact with de Technical Support team to solve any issue our doubt please contact with your sales agent or visit our contact site



Post a new topicPost a reply Page 3 of 3   [ 21 posts ]
Go to page Previous  1, 2, 3
Author Message
 Post subject: Re: Issues with the AT+CREG? Command
PostPosted: Wed Apr 18, 2018 12:29 pm 

Joined: Mon Sep 28, 2009 12:06 pm
Posts: 11366
Hi,

The Ard/USB jumper should be set to Ard if you want to send commands through arduino or should be set to USB if you want to send commands manually. The Ard/RPI must be in Ard position all time.

We think that the module don't get gps position because it don't have gps coverage. Please try outside again.

About second issue, first of all, the command to set pin is returned an error, so please make sure you set the correct pin. Secondly, CTRL-Z is the same as 0x1A in hexadecimal. You can tru to use another serial monitor in which hexadecimal number can be sent.

Regards


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post a new topicPost a reply Page 3 of 3   [ 21 posts ]
Go to page Previous  1, 2, 3


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Libelium theme based on 610nm Style by Daniel St. Jules of http://www.gamexe.net


© Libelium Comunicaciones Distribuidas S.L. | Terms of use.